Menu

Co je nového?

Není všechno zlato, co se třpytí aneb ženy, které vám brzy polezou na nervy

Sdílení
Text: Jana Lutišanová, Foto: Shutterstock

Některé ženy vás dokážou okouzlit už na první schůzce. Jsou zajímavé, protože jsou jiné než ostatní. Máte pocit, že s touhle by život nemusel být nuda. Časem vás ale napadne, že ta nuda vlastně nebyla až tak špatná…

reklama

Hippiesačka

Jak ji poznáte:  Nosí batikovaná trička, seprané manžestráky, nepoužívá make-up a neholí si nohy. Miluje vše, co je nezávislé a alternativní. Prohlašuje, že nesnáší stádnost a jde vždycky proti proudu. To je také hlavní důvod, proč vám zpočátku dokáže zamotat hlavu. Protože je zkrátka „jiná“.


Kde ji můžete potkat: Narazíte na ni zpravidla na všech možných protestních akcích a je celkem jedno, proti čemu se právě zvedají pěsti. Bojuje za  práva gayů a lesbiček, za záchranu velryb nebo legalizaci marihuany.

reklama

Hippiesačka

Co vás s ní čeká: S největší pravděpodobností bude vegetariánka, takže na pečené jehněčí můžete na nějakou dobu zapomenout. Stejně tak si nechte zajít chuť na cokoliv z McDonald’s, americké filmy, návštěvy drahých restaurací a válení u televize. Místo toho se těšte na debaty o pravdivosti světa, návštěvy čajovny nebo připoutání řetězem ke stromu, který má být pokácen.


Vaše přítelkyně má velkou potřebu aktivně pomáhat celému světu. Pokud jste ovšem zdravý, nikdo neutlačuje vaši svobodu a nepatříte k žádné menšině, může se stát, že se na vás tak nějak nedostane…


Barbína

Jak ji poznáte: Vypadá skvěle, chodí oblékaná podle poslední módy a nikdy ji nespatříte neupravenou. Kamarádi vám budou tiše závidět a vaše bývalá přítelkyně začne nenápadně rozhlašovat, že si platíte prostitutku.

reklama

Kde ji můžete potkat: V nejdražším baru ve městě, na společenských akcích nebo na golfovém hřišti.


Co vás s ní čeká: Její vzhled je opravdu luxusní, a to samozřejmě něco stojí. Nejen (vaše) finance, ale především její čas. Buď budete absolvovat hodiny spinningu, návštěvy kadeřníka a manikérky s ní, anebo budete sedět doma a čekat, až se vám vaše princezna vrátí. A když už přijde z nákupu, který téměř zruinoval vaší kreditku, je potřeba, aby její nové šaty někdo náležitě ocenil. A tedy vzhůru do víru velkoměsta. Na váš dotaz, jestli byste pro jednou nemohli zůstat doma a dát si třeba bramboráky, se usměje a odpoví: „To snad ale ani nemůžeš myslet vážně, že ne, kocourku?“


Intelektuálka

Jak ji poznáte: Má sebevědomý úsměv, vysokoškolský diplom a  používá slova jako iritující či irelevantní.


Kde ji můžete potkat: Na promítání nezávislého filmu nebo na výstavě abstraktního umění.

reklama

Intelektuálka

Co vás s ní čeká: Imponuje vám její všeobecný rozhled a vlastní názory. Víte, že vám nikdy neudělá mezi kamarády ostudu, až přijde řeč na blížící se volby nebo misi v Afghánistánu. Pokud jste stejný jako ona, pak je vše v nejlepším pořádku. Ale jestli jste dosud trávil večery sledováním extraligy a před její návštěvou jste narychlo poschovával několik bulvárních časopisů, zasteskne se vám po vašem „obyčejném“ životě. Až začnete usínat během koncertu vážné hudby a pocítíte silnou touhu rozmlátit mistrovi housle o hlavu, je nejvyšší čas na změnu.


Holčička

Jak ji poznáte: Okouzlí vás svým plachým úsměvem a vzhledem lolitky. Bezradně stojí na benzínové stanici a netuší, jak se mění olej v autě. Celá její bytost vyzařuje jediné – potřebu pomoc! A ve vás se probouzí rytířské city…

reklama

Kde ji potkáte: Venčí v parku svou čivavu nebo si v knihkupectví s uzarděním kupuje knížku „Jak být asertivní“.


Co vás s ní čeká: Pro určité typy by mohla být dokonalou manželkou. Ve všem se vám podřídí a dá vám pocit, že jste pro ni nepostradatelný. Po čase vám však její nesamostatnost může začít vadit. Na otázku, co by ráda dělala večer, odpoví pokaždé stejně – že to samé, co vy. Její panická hrůza ze sebemenšího pavoučka, zalézání pod deku při bouřce a dětské žvatlání během sexu už vám také nepřijdou tak roztomilé jako na začátku. Když budete otvírat další konzervu, protože ona by se přitom určitě pořezala, možná vás role náhradního tatínka přestane už vážně bavit.


Napište váš názor

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Využíváme Akismet k redukci spamu. Zjistěte více.

Přidat na Seznam.cz
Nahoru