Menu

Co je nového?

Nový hit? Elektrické čtyřkolky!

Sdílení
Foto: Hecht

Čtyřkolky jsou oblíbeným artiklem nejen dětí, ale i řady dospělých lačnících po dobrodružných výjezdech do terénu. A stejně jako u aut, přichází i do této kategorie trend elektrifikace.

reklama

O akumulátorové terénní čtyřkolky je poslední dobou stále větší a větší zájem. A není divu, oproti těm spalovacím mají mnoho výhod. Příkladem jsou například svižné bateriové čtyřkolky značky Hecht, které nabízejí kvalitní zpracování a nevšední design terénního vzhledu hned ve třech barevných provedeních.

Jejich hlavní výhodou je naprosto tichý provoz bez emisí díky akumulátorovému motoru. Provozovat je tedy lze i v místech, kde by hluk nebo zápach zplodin mohl okolí obtěžovat.

Čtyřkolky lze snadno registrovat jako běžné vozidlo a s patřičným technickým průkazem, registrační značkou a povinným ručením provozovat i na silnici. Mohou se tak stát úsporným a ekologickým dopravním prostředkem do zaměstnání, při cestě na nákup apod.

reklama
Akumulátorová čtyřkolka Hecht

Stejně dobře však samozřejmě poslouží i na zábavu nebo při práci v zahradě. Pro přepravu menšího nákladu nebo nákupu lze použít přední a zadní nosič, stroj je vybaven i tažným zařízením (koulí) pro tažení přívěsných vozíků.

Nosnost čtyřkolky je 120 kg. Maximální rychlost je až 45 km/h. Pro pohon je použit silný elektromotor, který na jedno nabití ujede slušných 48 kilometrů.

Doba nabíjení do 100 % z běžné zásuvky je přibližně 8 až 10 hodin. Čtyřkolka je vybavena bezklíčkovou spínací skříňkou. Namísto klíčku slouží dálkový ovladač, v jehož přítomnosti se čtyřkolka aktivuje.


Akumulátorové terénní čtyřkolky Hecht jsou k dostání hned ve třech barevných provedeních – zelené army, modré a červené. Doporučená prodejní cena je příznivých 52 990 Kč. Tak hurá do přírody!

reklama

Komentáře (2)

  • Milan Hloušek

    18. 6. 2023 - 16:08

    Dobrý den,
    potřeboval bych koupit terénní elektro čtyřkolku, ta vaše je ideální, ale hmotnost 120 kg, je pro mne nízská, 120 kg je prosím moje váha, já bych potřeboval váha do 150 kg a výkon 2000 w.
    Děkuji za odpověď
    Pěkný den.
    Hloušek 775 180 203

    Odpovědět

Napište váš názor

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Využíváme Akismet k redukci spamu. Zjistěte více.

Přidat na Seznam.cz
Nahoru